La peresa és parenta de la pobresa, la ignorància de l'esclavatge.

dijous, 3 de desembre del 2015

La CUP no és independentista

Independentisme sí però amb en Mas no. A aquests no els podem ficar al sac dels independentistes. Independència amb peròs no és voler la independència. Un independentista vol la independència del país en tots els casos. El partit assembleari de la CUP no vol la independència en el cas que el president sigui en Mas. En aquest cas volen seguir essent part d’Espanya, perquè això és el resultat real que causa la seva postura, independentment de la seva intenció.

Les persones d’esquerres tampoc volem en Mas de president, però és el que hi ha ara mateix, tenir-lo és la manera més ràpida d’obtenir la independència i és aquesta la principal i més important de les fites. No només això, és la més important de la història de Catalunya, la més important de tots els temps. Si centenars de milers de persones tolerem en Mas de president temporal, els vots així ho diuen, és per assolir l’estadi principal, la independència.

No són independentistes els que posen obstacles a la llibertat. La llibertat, la justícia social, el benestar econòmic, la igualtat, l’entorn, etc. no s’assoleix d’un sol cop, es van aconseguint amb temps i esforç, primer un graó i després un altre. Com menys temps millor, d’acord?. La CUP vol pujar dos graons de cop i està aturant el pas més important de tots, el primer, el tant desitjat per generacions, el que costa més perquè posar d’acord a la gran majoria de la població en aquests afers és el que costa més de tot, i ara que ho tenim a tocar apareixen els ànsies a posar pals a les rodes. Amb una mica de sort hi haurà molts de presidents i no tots seran bons. En Mas serà president, si ho és, durant 300 dies? 1000 dies? Portem 300 anys patint.

Lamentable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada